OHJEITA TUOMIRANNAN LEIRITUVAN KÄYTTÄJILLE

Leirituvan omistaa Iisalmen seurakunta ja se on vuokrattuna Vanuli ry:lle, joka vastaa Tuomirannan käytöstä. Leirituvassa ja sen alueella noudatetaan seuraavia periaatteita:

  1. Tuomirannan käyttäjät vastaavat käyttöajaltaan rakennusten ja alueen kunnossapidosta. Kaikki alueella järjestettävä toiminta tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.
  2. Ennen käyttövuoroa käyttäjä perehtyy isännän kanssa tilojen käyttöön ja täyttää lomakkeen, johon merkitään vastuuhenkilö, tarpeelliset yhteystiedot ja sovittu käyttömaksu. Tilastointia varten käyttäjä jättää tiedon osallistujien määrästä.
  3. Käyttäjä saa käyttöaikaansa varten avainkoodin, jota ei saa antaa ulkopuolisille. Lähtiessä ikkunat suljetaan ja ovet jätetään lukkoon.
  4. Tiloihin ei saa tuoda eikä siellä saa käyttää alkoholia eikä muita päihdyttäviä aineita. Tupakointi on mahdollista vain siihen varatussa paikassa. Lemmikkieläimiä ei saa tuoda sisätiloihin.
  5. Vesi tupaan ja saunaan tulee vesijohtoverkostosta ja on juomakelpoista. Talviaikaan vesijohto saunaan on suljettuna.
  6. Tuvan peruslämpö ympäri vuoden on +8 astetta. Kun haluat lisää lämpöä, käännä tuvan peräseinällä vasemmalla oleva kytkin asentoon 1 (käyttölämpö). Lähtiessä käännä kytkin asentoon 0 (säilytyslämpö). Patterien asetuksiin ei ole syytä koskea.
  7. Mikäli käytön aikana ilmenee puutteita tai jotain rikkoutuu, käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan asiasta.
  8. Jokainen käyttäjä siivoaa omat jälkensä niin ulkona kuin sisällä. Roskat toimitetaan tien vieressä olevaan säiliöön tai viedään mennessä.
  9. Tyhjennä jääkaappi ja jätä sen ovi raolleen, ellei muuta ole sovittu.
  10. Kiinteistön huoltoon liittyvissä asioissa ja muissa ongelmatilanteissa ota yhteys Tuomirannan isäntään Osmo Turkkiin p. 044 064 2704 tai seurakunnan kiinteistötyöntekijään Tero Pasaseen p. 044 361 0556.