Tuomirannan vuokraus

Tuomirannan päärakennus on 1980-luvun alussa valmistunut kodikas leiritupa, johon mahtuu n. 30 henkeä. Yläkerrassa on majoituspaikkoja runsaalle 10 hengelle ja alakerrassa muutama lisää. Keittiö on hyvin varusteltu jääkaappeineen, lämminvesivaraajineen ja muine keittiövarusteineen.

Pihalla on vanha aitta. Alueella on helppo liikkua. Rantapolkua pitkin pyörätuolilla pääsee rannan nuotiopaikallekin.

Lähellä rantaa sijaitsee vanha, tunnelmallinen hirsisauna. Se on puulämmitteinen. Kätevästi samalla lämpiää pesuvesikin. Vesi tulee vesijohtoverkostosta kuten päärakennukseenkin.

Uusi laituri

Tuomirannan ranta avautuu länteen kauniiseen järvimaisemaan. Vesillä liikkumiseen käytettävinä ovat vene, kajakki sekä polkuvene.Matala ranta soveltuu myös pienille lapsille.

Tuomiranta on esteetön ja viihtyisä kokous- ja kesänviettopaikka.

Isännän terveisiä

”Vesillä voi liikkua niin veneellä, kajakilla kuin polkuveneellä – ja tietysti uiden! Voi istua nuotion äärellä tai valmistaa herkkuja grillikatoksessa, pelata erilaisia seurapelejä tai heittää frisbeetä. Viihtyisyyttä lisää perinteinen rantasauna.  Hyvin varustettu keittiö mahdollistaa pienten juhlien järjestämisen. Esteetön rantapolku ja tuvan invaluiska mahdollistavat osallistumisen kaikille”

Ohjeita Tuomirannan leirituvan käyttäjille

Tuomirannan tilojen vuokraus 

Tuomiranta on ihanteellinen paikka erilaisille perhejuhlille: kaste- ja rippijuhlille, syntymäpäivien viettoon, pienimuotoisiin sukutapaamisiin, kokouksiin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Tilaisuuksissa noudatetaan Tuomirannan käyttöohjeita.
Käyttötaksoista päättää vuosittain Vanulin hallitus.

Käyttötaksat vuodelle 2022

  • 50 € kertatilaisuus (max. 5 tuntia),
  • 80 € kertatilaisuus saunan kanssa (maks. 5 tuntia)
  • 100 € vuorokausi (sis. saunan käytön)
  • 200 € viikonloppu pe-su (sis. saunan käytön)

Polkuvene 5e/h, Kajakki 5e/h

Pankkitili: FI67 4600 0010 6839 65, Säästöpankki
Y-tunnus: 2714755-5

Tutustu Tuomirantaan. Sovi esittelystä Tuomirannan isännän Osmo Turkin kanssa p. 0440 642704

Rantaan vievät portaat
Rantapolku
Grillikatos