Mikä on Vanuli?

Vanuli ry – vammais-, nuoriso- ja liikuntayhdistysten yhteistyöelin

joka tekee  edunvalvontaa sekä järjestää yhteistä koulutusta ja tapahtumia. Yhdistys hallinnoi Ylä-Savon seurakuntayhtymältä 1.9.2015 kymmeneksi vuodeksi vuokrattua Tuomirantaa, Tavoitteena on kunnostaa alue ja tilat vastaamaan eri käyttäjäryhmien tarpeita.

Vanuli ry:n jäseneksi on liittynyt lukuisa joukko iisalmelaisia ja yläsavolaisia vammais-, nuoriso- ja liikunta-alan yhdistyksiä. Jäseneksi voi liittyä myös laajemmalla alueella toimivan yhdistyksen Iisalmessa toimiva paikallisosasto tai –kerho. Hakemus jäseneksi jätetään Vanuli ry:n hallitukselle, joka päättää jäsenyydestä.

Jäsenyyteen liittyy sekä oikeuksia että velvollisuuksia. Tällä hetkellä Tuomirannan leirituvan käyttö on jäsenyhdistyksille maksutonta. Vastavuoroisesti jäsenyhdistyksen osallistuvat Tuomirannan remontti- ja ylläpitotalkoisiin. Jäseneduista päättää Vanulin hallitus.

1. Liity yhdistysjäseneksi, jäsenmaksu on 30 euroa / yhdistys /v
ja se oikeuttaa leirituvan käyttöön.

2. Liity Tuomirannan kummiksi,
• yksityishenkilöiltä maksu on 100 euroa
• yrityksiltä ja yhteisöiltä maksu on 500 euroa.
• saat nimellä varustetun laatan Tuomirannan tuvan seinälle.

3. Osallistu Tuomirannan talkoisiin!

Liity Tuomirannan kummirenkaaseen

Tuomiranta sijaitsee Peltosalmella kauniilla paikalla n. 7 km:n päässä Iisalmen keskustasta, Porovedestä etelään laskevan vesistön varrella.

Iisalmen seurakunta vuokrasi Tuomirannan leirituvan paikallisten vammais-, nuoriso- ja liikuntayhdistysten käyttöön kesällä 2015.

Talkoovoimin on paikkaa pidetty kunnossa, ja niin on tarkoitus tehdä jatkossakin. Isompiin remontteihin tarvitaan tosin lisäresursseja.

Tätä tarkoitusta varten Vanuli ry ottaa vastaan isompia ja pienempiä lahjoituksia. Voit myös liittyä Tuomirannan kummirenkaaseen.

Tuomirannassa on mahdollisuus monenlaisiin harrastuksiin niin piha-alueilla, vesillä kuin läheisillä Ohenmäen luontoaluellakin.