Tuomiranta odottaa käyttäjiään tänäkin kesänä!

TUOMIRANTA ODOTTAA KÄYTTÄJIÄÄN TÄNÄKIN KESÄNÄ!

Kuluvan vuoden 2020 yllätyksiin kuului koronaepidemian tuhoisa leviäminen ympäri koko maapallon. Se osui myös Suomeen eikä Vanulin toimintakaan siltä ole säästynyt. Onneksi ongelmamme ovat rajautuneet lähinnä toimintojen supistumisiin ja peruuntumisiin. Niinpä melkein kaikki huhti- ja toukokuulle tehdyt varaukset Tuomirantaankin peruuntuivat.
Maamme hallituksen ripeiden toimien ja kansalaisten hyvän yhteistoiminnan vuoksi epidemia on saatu ainakin toistaiseksi laantumaan. Jo kesäkuussa Tuomirannankin kokoontumiset ovat lisääntyneet. Lämpimät kesäsäätkin ovat suosineet toimintaa. Tapahtumia varten on laadittu erityiset koronaohjeet mahdollisten riskien minimoimiseksi.
Tuomiranta toivottaakin jäsenyhdistykset ja muut hyvää kesänviettopaikkaa tarvitsevat tervetulleiksi Tuomirantaan entisin periaattein ja käyttöohjein. Jäsenyhdistyksille käyttö on maksutonta, muiden kohdalla alle viiden tunnin käyttövuoro kustantaa 40 € (saunan kanssa 60 €). Vuorokausihinta on 80 € sisältäen saunan käyttöoikeuden. Edullinen hinta perustuu siihen, että käyttäjät omatoimisesti hoitavat myös paikan jälkisiivouksen ja -järjestelyn.
Saunaan on tehty uudet lauteet jo aikansa palvelleiden tilalle. Talkooryhmä Jouni Määttänen, Vesa Yrjänä ja allekirjoittanut saivat vihdoin 22.-23.6. pitkään lykkääntyneen projektin tehtyä. Toivomme, että tämä entisestään lisää saunomismukavuutta!
Uusi muurinpohjalettujen paistosysteemi on hankittu ja muitakin viime kesän menetyksiä on korvattu. Naapurimme Taito lahjoitti myös uuden puutarhapöydän ja neljä tuolia. Lottaperinneyhdistyksen lahjoitus tekee mahdolliseksi myös kahden ison pöydän ja neljän penkin saamisen palvelemaan erityisesti ulkona tapahtuvaa tarjoilua – tämä projekti on loppusilausta vaille valmiina!
Erityisesti nyt helteiden aikana Tuomirannassa on käynyt satunnaisia uintiporukoita. Sellaiset pikakäynnit ovat ilman muuta mahdollisia, mutta niistä edellytetään etukäteisilmoitus Tuomirannan isännälle. Tämä on monesta syystä kaikkien osapuolten etu. Tuomirannan sinänsä hyvä uimaranta ei ole yleinen uimapaikka vaan se on luonteeltaan yksityisaluetta.
Toivon erityisesti Vanulin jäsenyhdistysten rohkeasti saapuvan käyttämään yhteistä kesäkotiamme niin virkistystapatumiin kuin muihinkin kokouksiin! Vanhaan tapaan vain yhteys Tuomirannan isäntään (puh. 044 064 2704) niin katsotaan vapaita aikoja! Myös yhteisvastuullisiin ruohonleikkuuvuoroihin voi ilmoittautua samaan numeroon. Uudessa varastossa sijaitseva päältä ajettava ruohonleikkuri on kätevästi käytettävissä ja tarpeellinen opastus annetaan!
Tervetuloa!
Osmo Turkki, Tuomirannan isäntä​​

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *