Syystalkoot Tuomirannassa 12.10 klo 10-13

Tervetuloa mukaan Tuomirannan syystalkoisiin!
​​​

Tuomiranta on jälleen ollut kauniin kesäkauden ahkerassa käytössä ja siinä ohessa talkootöinä on valmistunut kuvassa oleva uusi varastorakennuskin!

Nyt on aika valmistella paikat talvikuntoon. Kutsummekin perinteiseen tapaan kaikki Vanuli ry:n jäsenyhdistykset ja muut Tuomirannan ystävät mukaan syystalkoisiin, joissa varmaan jokaiselle on jotain hommaa tarjolla. Työn ja talkootarjoilujen ääressä saamme ajantasaista tietoa Tuomirannasta, voimme vaihtaa kuulumisia ja parantaa maailmaa! – Toivomme sopivaa säätä, joka tapauksessa varusteet sään mukaan.

Tarjolla on lehtien haravointia ja lehtikasojen kuljetusta, pusikkojen raivaamista, polttopuiden tekoa ja kärräämistä, ruohon leikkuutta, paikkojen yleistä siistimistä, ehkä kokon polttoa ja hieman muutakin siivousta sen mukaan kuin sää sallii. Työvälineitä on jonkin verran Tuomirannassakin, mutta oman kirveen, vesurin tai haravan voi ottaa mukaan – ja varmaan työrukkaset ovat tarpeen.

Jos jollakin on mahdollisuus ottaa kottikärry tai raivaussaha/trimmeri mukaan, se olisi erinomainen asia.

Tapaamme samalla Tuomirannan uuden emännän Vienon, joka yhdessä Tuomon kanssa pitää huolen, että energiatappiot eivät muodostu suuriksi ahkerimmillekaan talkoolaisille. Paikalle voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista, mutta tarjoilujen mitoituksen vuoksi olisi hyvä, jos ilmoittaisitte tulijoiden määrän ja mahdolliset ruoka-ainerajoitukset tiistaihin 9.10. mennessä Vanulin sihteerille Eila Huuskolle, p. 044 559 2210 (tekstiviestikin riittää). Lisätietoa talkoista saa tarvittaessa esim. allekirjoittaneelta Tuomirannan isännältä

Mukaan voi tulla siinäkin tapauksessa, että ei pysty paljonkaan hommia tekemään – hyvä seura ja kannustusjoukot ovat aina tarpeen!

Mukavaa syksyä toivottaen
Peltosalmella 1.10.2019

Osmo Turkki
Tuomirannan isäntä p. 044 -064 2704